Milujumodu.cz Přejít na hlavní menu

Přejít na vyhledávání

Třetí oko je centrum tvůrčího myšlení

Třetí oko je centrum tvůrčího myšlení

S věkem mi na mysl přicházejí nové myšlenky a otázky, proto jsem se také začala zabývat myšlenkou  tzv. třetího oka a možností jak ho aktivovat. Nejsem žádný jogín, nebo tak něco, ale během života se čím dál víc přikláním k enviro způsobu života, inklinuju k vegetariánství, ale bez násilí. Jsme lidé, jsme zasazeni do určitého rámce a přestoupit jeho hranice je nemožné. Tak jako kočka nebude nikdy býložravec a hovnivál nebude nikdy válet jinou kuličku, nežli tu z hovna. My lidé jsme predátoři, kteří každý den zabíjejí, nejen pro potřebu nasycení se, ale protože musíme stavět obydlí, jezdit autem, plejeme záhony, zabíjíme hmyz v našich příbytcích, nechceme mít v záchodě bakterie a v posteli roztoče, je to naše přirozená nutnost abychom ta svoje obrovská těla udrželi bez úhony v živoucím vesmíru.

Jediné, na co se soustředím je, abych to svoje jednání umírnila, víc udělat nemůžu.  Pokud nemusím, tak nezabíjím a pokud můžu, zachráním i malého mravence, kterého jsem omylem přinesla za zahrady. Často přemýšlím o tom, proč lidé na konci svého života ztrácí rozum a vrací se na úroveň dítěte, možná proto, aby neměli strach až se setkají s ohromující bytostí, ke které smrtí doplují, jakou hrůzu by asi prožíval ten malý chudáček mravenec, kdyby mě viděl, kdyby viděl jak ohromné  bytosti jsou nad ním a že nemá žádnou šanci se zachránit, pokud budou chtít jeho smrt. Stejně tak si myslím, že nad námi jsou takové bytosti a nad nimi také další obrovské a mocné bytosti a systémy, tak je dobře, že je ani my nevidíme, abychom hrůzou "nezkameněli. Aktivace třetího oka, neboli zabránění kalcifikaci šišinky je dobrá cesta, šišinka je totiž centrum tvořivého myšlení a je to brána k informacím z celého vesmíru. Začala jsem na tom nenásilně pracovat už před pěti lety a myslím, že se to daří. Zásadní věc a ta první co je potřeba změnit jsou zubní pasty bez Fluoru, používám tyto

a jak mi řekl letos můj zubař, mám na svůj věk zuby ve velmi dobré kondici, takže se toho nebojte. Mimochodem na fotce je pasta rozstřižená, vždycky, když už mi končí a mám pocit, že je prázdná, rozstřihnu jí a budete se divit, ještě týden z ní můžu kartáčkem nabírat pastu, není to jen ušetření peněz, ale i toho obalu, prodloužení života toho výrobku, dělám to i s krémama, lidé většinou vyhazují v tubě až třetinu krému, když jí nerozstřihnou. Ale zpět k té šišince, další problém je hliník, neboli potraviny zabalené v alobalu v lednici, nebo přikryté alobalem v miskách, alobal by se neměl potravin dotýkat. Člověk v civilizované zemi se těmto věcem nevyhne, když si chci koupit nakládanou kukuřici, tak raději ve skle a ovoce se snažím zavařovat sama, ale ananas prostě koupím v plechovce.  Je to moje zamyšlení a doporučení všem, kdo chtějí vidět jasněji, nežli dříve. Snažím se vypěstovat si, nedotýkat se průmyslově vyrobených potravin a přemýšlet, jednou z posledních věcí na kterou chci upozornit a jsem asi miliontá prvá, mobily v noci co nejdál od sebe. Já vypínám v domě i wifi. 

Jedním z velmi markantních bonusů při mojí snaze o zabránění kalcifikace šišinky je viditelné zpomalení stárnutí, stárnu pomaleji, což si můžete ověřit na Instagramu Milujumodumilujumodu. Žádné fotky co tam dávám nikdy neupravuju, v roce 2029 mi bude šedesát a jsem spokojená s tím jak vypadám vzhledem k věku.

Poslední rok se mi často stává, že vezmu do ruky v obchodě potravinu a brní mě ruce, tak takovou potravinu nebrat. Zkuste to, třeba to ucítíte taky.

Pro dokreslení problému přikládám informace, které mi sdělila umělá inteligence:

Kalcifikace Je proces, při kterém se v tkáních ukládají vápenaté soli. U šišinky to znamená, že se vápník ukládá do její tkáně, což může ovlivnit její funkci. Zvápňování šišinky se vyskytuje u většiny lidí a jeho míra se zvyšuje s věkem. Kalcifikace může omezit produkci melatoninu, což může vést k poruchám spánku a dalším zdravotním problémům. S věkem se riziko kalcifikace zvyšuje. Některé toxiny, jako jsou fluoridy, mohou přispívat k ukládání vápníku. Nedostatek vitamínů a minerálů, jako je vitamín K2 a hořčík, může ovlivnit metabolismus vápníku. Některé genetické predispozice mohou zvýšit náchylnost k zvápňování šišinky. Jak se dá zvápňování šišinky ovlivnit? Snížení příjmu fluoridů (např. z fluoridované vody a pasty na zuby) a dalších toxických látek. Zajištění dostatečného příjmu vitamínů a minerálů, zejména vitamínu K2 a hořčíku. Pravidelný pohyb, dostatek spánku a vyhýbání se stresu. Některé zdroje doporučují detoxikační kúry s chlorellou, spirulinou, jablečným octem nebo česnekem.